Kontakti

Na dërgo komentet e tua.

Na pëlqen të marrim komente nga komuniteti ynë, nëse keni sugjerime apo dëshironi të raportoni ndonjë difekt gjatë beta-s, ju lutem përdorni formularin tonë të kontaktit poshtë. Për bashkëpunime dhe kërkesa të tjera, na kontakto me e-mail në lojrat@xhioçipno.loja

Luaj Falas Tani